Kunstgras & Grastapijt

Kunstgras en grastapijt is er in veel verschillende soorten en maten. Behalve in de sportwereld, wordt kunstgras nu ook steeds meer gebruikt voor particuliere toepassingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn kunstgras in de speeltuin, kunstgras op uw balkon, dakterras of veranda en grastapijt bij het zwembad. Wij vinden het daarom begrijpelijk dat u door de sprieten het gras niet meer ziet!

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben de specialisten van AltijdGroener twee collecties voor u geselecteerd, die kwalitatief met kop en schouders boven het aanbod kunstgras uitspringen. De specialisten van AltijdGroener willen u alleen het beste van het beste aanbieden. Een natuurgetrouwe, levensechte 'look' en superieure kwaliteit zijn dé redenen om dit kunstgras aan te schaffen.

De experts van AltijdGroener weten alles over dit kunstgras en vertellen u graag over deze uitzonderlijke kwaliteit!

Bij AltijdGroener.nl kunt u diverse soorten kunstgras kopen voor verschillende toepassingen. De soorten kunstgras worden toegespitst op toepassingslocatie: kunstgras tuin, kunstgras balkon, kunstgras dakterras en kunstgras speelveld.
InklappenLees meer

Behalve in de sportwereld, wordt kunstgras nu ook steeds meer gebruikt voor particuliere toepassingen zoals in de kunstgras in de speeltuin, kunstgras op uw balkon of veranda en grastapijt bij het zwembad.

Natuurlijk gras vraagt zéker in de zomer bijna elke dag aandacht. Dit in tegenstelling tot kunstgras waar u na installatie geen noemenswaardig onderhoud aan hebt. Met grastapijt van Belakos Grass geniet u het hele jaar van een altijd groen en strak gemaaid gazon.

Morgen uw GRATIS stalen in huis!
Homedesignshops
 • De beste service

  97% beveelt ons aan

 • Altijd goed advies

  Ook bij technische vragen

 • Snelle bezorging

  Wanneer het jou uitkomt

 • Veilige betaling

  Achteraf betalen mogelijk

 • 100% zekerheid

  Door het Q-Shops keurmerk

Onze winkels